Ganduri catre Sine Insusi


Marcus Aurelius „Ganduri catre sine insusi” este una dintre cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care am citit-o vreodata a fost redactata de Imparatul Filosof Marcus Aurelius. Unul dintre cei mai buni artisti care a facut parte din curentul literar al stoicismului, Marcus Aurelius a reusit sa compuna un manuscris magnific care este un adevarat manual pentru barbatii moderni. Citind aceasta carte si transpunandu-ma in locul autorului am reusit sa inteleg mai bine atat defectele cat si calitatile mele, dar si pe cei din jurul meu. Desi suna a cliseu sa afirm urmatoarele, cartea aceasta mi-a schimbat aproape in totalitate modul in care privesc viata. Felul in care gestionez situatiile dificile din viata mea a fost exponential imbunatatit datorita modului marelui stoic Marcus Aurelius!

Un comentariu:

 1. Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
  îți dorești fostul înapoi?
  vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
  Soluție de problemă pentru copii?
  Soluție de problemă financiară?
  Erectie slabă și ejaculare rapidă?
  soluția la boli și boli ale organismului
  Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
  Soluția problemei divorțului?

  RăspundețiȘtergere